Over ons

Wij zijn gedragspsychologen met een passie voor gezondheid.

Gezond eten, voldoende bewegen, minder stilzitten, stoppen met roken, minder alcohol drinken, goed slapen of meer tijd maken voor ontspanning. Aan goede voornemens vaak geen gebrek. Maar helaas blijft het nog te vaak bij voornemens. En vervolgens gaan we onszelf de schuld geven van een gebrek aan actie. Daar schiet niemand iets mee op.

Wij geloven in positieve verandering door middel van inzicht in gedrag. Inzicht in gedrag is namelijk de onmisbare schakel voor leefstijlgerichte gedragsverandering. Als we begrijpen wat de drijfveren zijn achter ons gedrag, dan kunnen we gericht leren werken aan de gewenste verandering(en).

Zo worden we samen steeds gezonder.

Het team

Dr. Roel Hermans

Expert op het gebied van leefstijl en gedragsverandering. Oprichter en eigenaar van LeefstijlLab. Hij adviseert organisaties en bedrijven op het gebied van leefstijlgerichte gedragsverandering en deelt zijn kennis in podcasts, lezingen en workshops. Roel combineert een gedegen wetenschappelijke achtergrond met een flinke dosis creativiteit en enthousiasme om zijn kennis te vertalen naar waar het écht gebeurt: de praktijk.

Drs. Gijs van Amerongen

Gedragsexpert bij onderzoeksbureau Objectief. Gijs is gespecialiseerd in het adviseren van beleidsmakers en preventiemedewerkers over effectief middelenbeleid vanuit een stevig fundament in de gedragswetenschappen. Samen met zijn onderzoeksteam ontwikkelde hij diverse interventies om overmatig alcoholgebruik te verminderen.

Drs. Milou Geerlings

Milou is gedragsexpert en ontwikkelt samen met haar team interventies op het gebied van gezondheidsgedrag. Haar werkstijl kenmerkt zich door openheid, een positief kritische houding en oog voor de grotere context waarbinnen zij opereert.

Drs. Roos Alink

Roos is gespecialiseerd in het adviseren van (semi-)overheden op het gebied van gedragsverandering. Alles rondom menselijk gedrag fascineert haar: waarom doen mensen toch wat ze doen? En hoe kunnen we het voor elkaar krijgen om mensen te laten doen wat goed is voor hen en voor de wereld? Voor een creatieve maar praktische kijk op een vraagstuk is Roos de aangewezen persoon.

Tim van den Berk

Deskundige op gebied van gedragspsychologie, innovatiemanagement en trainerschap. Als ontwikkelaar en adviseur gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en bedrijven in hun zelfontwikkeling. Gewoontegedrag bleek hierin telkens de sleutel tot succes, daarom heeft hij er zijn expertise van gemaakt.

Tim Wolters

Tim is ondernemer en staat aan de basis van vele succesvolle initiatieven. Hij richtte drie onderzoeks- en adviesbureaus, gespecialiseerd in gedragsverandering. Sociaal maatschappelijke relevantie is voor Tim een belangrijk uitgangspunt. Hij is een verbinder en innovator en ziet kansen waar een ander ze niet ziet.