Wij zijn gedragspsychologen met een passie voor gezondheid, leefstijl én gedragsverandering.

Wij geloven in positieve verandering door middel van inzicht in gedrag. Want pas als we begrijpen wat mensen drijft en belemmert op gezondheidsgebied, kunnen we een effectieve aanpak ontwikkelen om mensen te ondersteunen op weg naar een gezonde leefstijl. Wij zetten onze gedragsexpertise daarom in tijdens de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van interventies en beleid op het gebied van leefstijl. We krijgen energie van het delen van onze kennis over wat er in de gedragswetenschap bekend is over wat goed en minder goed werkt. Door wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden.

Zo worden we samen steeds gezonder.

Het Team

Dr. Roel Hermans

Roel is gedragswetenschapper en oprichter en eigenaar van LeefstijlLab. Hij adviseert organisaties en bedrijven op het gebied van leefstijlgerichte gedragsverandering en deelt zijn kennis in podcasts, lezingen en workshops. Roel combineert een gedegen wetenschappelijke achtergrond met een flinke dosis creativiteit en enthousiasme om zijn kennis te vertalen naar waar het écht gebeurt: de praktijk. Roel is de hoofddocent van een van onze opleidingen.

Drs. Gijs van Amerongen

Gijs is algemeen directeur van Bureau Objectief en strategisch partner bij Shift Behavioural Change Consultancy. Gijs is gespecialiseerd in het adviseren van beleidsmakers en preventiemedewerkers over effectief gezondheidsbeleid. Zo ontwikkelde hij samen met zijn team diverse interventies om overmatig alcoholgebruik te verminderen. Gijs houdt van aanpakken en rust niet voor hij zijn doel – een gezonder Nederland – heeft bereikt. Gijs is de hoofddocent van een van onze opleidingen.

Drs. Milou Geerlings

Milou is gedragsexpert en ontwikkelt samen met haar team interventies op het gebied van gezondheidsgedrag. Haar werkstijl kenmerkt zich door openheid, een positief kritische houding en oog voor de grotere context waarbinnen zij opereert. Milou is de hoofddocent van een van onze opleidingen.

Drs. Roos Alink

Roos is gespecialiseerd in het adviseren van (semi-)overheden op het gebied van gedragsverandering. Alles rondom menselijk gedrag fascineert haar: waarom doen mensen toch wat ze doen? En hoe kunnen we het voor elkaar krijgen om mensen te laten doen wat goed is voor hen en voor de wereld? Voor een creatieve maar praktische kijk op een vraagstuk is Roos de aangewezen persoon.

Tim Wolters

Tim is ondernemer en staat aan de basis van vele succesvolle initiatieven. Hij richtte drie onderzoeks- en adviesbureaus op, gespecialiseerd in gedragsverandering. Sociaal maatschappelijke relevantie is voor Tim een belangrijk uitgangspunt. Hij is een verbinder en innovator en ziet kansen waar een ander ze niet ziet.