Over ons

Wij zijn gedragspsychologen met een passie voor gezondheid, leefstijl én gedragsverandering. Wij geloven in duurzame gedragsverandering door middel van inzicht in gedrag. Want pas als we begrijpen wat mensen drijft en belemmert op gezondheidsgebied, kunnen we een effectieve aanpak ontwikkelen die mensen echt ondersteunt op weg naar een gezonde leefstijl. We bereiken mensen samen met onze praktijkpartners, we begrijpen mensen samen met onze wetenschapspartners en we begeleiden mensen samen met onze creatieve partners. Doordat we onze krachten bundelen, komen we verder en leveren we uiteindelijk een leefstijlinterventie die een blijvend positief effect heeft.

Team

Ons in-houseteam van gedragspsychologen en gedragsadviseurs werkt nauw samen met onze flexibele schil van experts in verschillende vakgebieden.

Klik op de foto en leer ons kennen!

Drs. Milou Hessels

Drs. Milou Hessels

Milou is een betrokken teamleider en heeft zicht op alles wat er loopt binnen Bureau Objectief. Ze houdt zich als gedragspsycholoog bezig met uiteenlopende projecten binnen de organisatie. Milou bloeit op wanneer ze samen met haar team aan iets moois kan bouwen. Hierin werkt ze op een gestructureerde manier naar het einddoel toe. Haar realistische blik op de werkelijkheid en loyaliteit komen hier goed bij van pas.

Tim Wolters

Tim Wolters

Tim is ondernemer en staat aan de basis van vele succesvolle initiatieven waaronder Bureau Objectief. Hij richtte drie onderzoeks- en adviesbureaus op, gespecialiseerd in gedragsverandering. Sociaal maatschappelijke relevantie is voor Tim een belangrijk uitgangspunt. Hij is een verbinder en innovator en ziet kansen waar een ander ze niet ziet.

Drs. Milou Geerlings

Drs. Milou Geerlings

Milou is gedragsexpert en ontwikkelt samen met haar team interventies op het gebied van gezondheidsgedrag. Haar werkstijl kenmerkt zich door openheid, een positief kritische houding en oog voor de grotere context waarbinnen zij opereert.

BBA. Roanne Baggen

BBA. Roanne Baggen

Na een achtergrond binnen de hotel- en evenementenbranche in binnen- en buitenland vervult Roanne nu de rol van Office Manager. Taken zoals organiseren, plannen en zorg dragen voor collega’s liggen haar aan het hart. Roanne zet zich met haar kennis en ervaring in voor een divers takenpakket. Een optimistische kijk op processen biedt kansen voor nieuwe mogelijkheden. Hierbij zijn gestructureerd en doelgericht werken een sleutel tot succes.

Drs. Gijs van Amerongen

Drs. Gijs van Amerongen

Gijs is algemeen directeur van Bureau Objectief. Gijs is gespecialiseerd in het adviseren van beleidsmakers en preventiemedewerkers over effectief gezondheidsbeleid. Zo ontwikkelde hij samen met zijn team diverse interventies om overmatig alcoholgebruik te verminderen. Gijs houdt van aanpakken en rust niet voor hij zijn doel – een gezonder Nederland – heeft bereikt.

Dr. Roel Hermans

Dr. Roel Hermans

Roel is gedragswetenschapper en oprichter en eigenaar van LeefstijlLab. Hij adviseert organisaties en bedrijven op het gebied van leefstijlgerichte gedragsverandering en deelt zijn kennis in podcasts, lezingen en workshops. Roel combineert een gedegen wetenschappelijke achtergrond met een flinke dosis creativiteit en enthousiasme om zijn kennis te vertalen naar waar het écht gebeurt: de praktijk.

Drs. Esmée Rutten

Drs. Esmée Rutten

Esmée is gedragspsycholoog bij Bureau Objectief. Ze werkt samen met het team aan gedragsvraagstukken om positieve verandering te stimuleren en ondersteunen. Gedragswetenschap wil ze omzetten naar concrete initiatieven, met als doel om een positieve impact op de wereld te maken.

Drs. Lynn Voogt 

Drs. Lynn Voogt 

Lynn is auteur van het boek Gedragsverandering – van principe tot praktijk. Als ervaren gedragsveranderaar adviseert en traint ze collega’s en opdrachtgevers om tot effectieve en praktische interventies te komen. Met een sterk rechtvaardigheidsgevoel werkt ze graag aan projecten die bijdragen aan gelijke kansen voor iedereen.

Drs. Thijs van den Berg

Drs. Thijs van den Berg

Thijs is een expert in het promoten van gezondheid en welzijn en is projectmedewerker bij Bureau Objectief. Binnen het team construeert Thijs verschillende onderzoeken en helpt ook bij de uitvoering hiervan. Hij is gedreven om de uitkomsten van deze onderzoeken te kunnen gebruiken om een positieve impact op de gezondheid van de maatschappij uit te oefenen.

Partners & Opdrachtgevers

Samenwerken? Neem contact met ons op!

Ons werk

We zijn trots op ons werk; lees hier meer over een aantal projecten die we afgelopen jaren volbracht hebben.