Samen steeds gezonder

Wij geloven in duurzame gedragsverandering door middel van inzicht in gedrag. Want pas als we begrijpen wat mensen drijft en belemmert op gezondheidsgebied, kunnen we een effectieve aanpak ontwikkelen die mensen echt ondersteunt op weg naar een gezonde leefstijl. We zetten de wetenschap van gedragspsychologie om in praktische oplossingen en helpen professionals die mensen richting gezond gedrag bewegen.

Zo worden we samen steeds gezonder.

Meer weten over..

Gezondheidsgedrag

Veel dagelijkse keuzes, gezond of ongezond, maken we onbewust. Wij helpen jouw organisatie om mensen die onbewuste keuzes bewust te laten veranderen en hun gedrag zo steeds gezonder te maken.

Opleiding en training

Wij verzorgen opleidingen en trainingen op het gebied van gedragsverandering. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor het gezondheidsdomein.

Alcoholpreventie

Onze jaren van ervaring in de alcoholpreventie hebben ons geleerd dat het werkt om de ene gedragsverandering op de andere te laten volgen en dat het niet altijd de meest voordehand liggende verandering is waar je mee moet starten om het meest duurzame effect te behalen.